Nyerd meg a 200 beülő egyikét, hogy indulhass a 10 darab $16.000-os PCA csomagért

Nyerd meg a 200 beülő egyikét, hogy indulhass a 10 darab $16.000-os PCA csomagért 0001

Közeledik a 2013-as PokerStars Caribbean Adventure (PCA)- November 4-én a PokerStars $10-os nevezési díjú selejtezőt indít, amelyen 10 PCA Main Event csomagot garantál.

A versenyre azonban nem kell közvetlenül befizetned, ehelyett elindulhatsz a PokerNews PCA szatelliten, amely 17:30-kor (GMT) kezdődik (12:30 ET) November 4-én, és mindössze $0,10-ba kerül. A szatelliten 200 darab $10-os PCA selejtező beülő kerül a nyereményalapba a már említett 18:00-kor (GMT) kezdődő közvetlen selejtezőre.

PokerNews PCA Szatellit

  • Dátum: Vasárnap November4
  • Kezdés: 12:30 ET / 17:30 GMT
  • Verseny ID: 637059656
  • Verseny neve: PokerNews PCA satellite
  • Nevezési díj: $0.09+$0.01
  • Jelszó: pca1t3q
  • Nyeremény: 200 jegy a ID#6353126361-es versenyre

A közvetlen selejtező adatai:

Közvetlen PCA Selejtező

  • Dátum: Vasárnap November4
  • Kezdés: 13:00 ET / 18:00GMT
  • Verseny ID: 635312636
  • Verseny neve: 10th PCA Sat: $10 Qualifier (10 Packages Gtd)
  • Nevezési díj: $9.10+$0.90
  • Nyeremény: 10 csomag a 2013-as PCA Main Eventre!

Mind a 10 csomag $16.000 értékű, és tartalmazza a PCA Main Event beülőt, a szállást, és $1.099 költőpénzt.

Ha még nem rendelkezel PokerStars számlával,töltsd le a PokerStarst a PokerNews oldalán keresztül, használd a "HUNGARIANPOKERNEWS" marketkódot, és a "STARS600" bónuszkódot a $600-os első befizetési bónuszért!

TOVÁBBI CIKKEK

Mi a véleményed?